Hervormde Gemeente ’s Grevelduin en Vrijhoeve-Capelle

Praktische zaken

Kerkblad "Voetius"

Kerkblad "Voetius" is een uitgave van de Hervormde Gemeenten in de classis Heusden, waaronder ook onze gemeente valt. Hierin kunt u het laatste Kerknieuws lezen. Wilt u meeleven met de gemeente, dan is dit het kerkblad dat voor gemeenteleden onmisbaar is. Voor opgave of voor iedere mutatie voor de papieren versie kunt u contact opnemen met:

• Mevr. H. Nieuwkoop- van Oversteeg: Tel: 0416-283 691 of
  • Joanneke Vreeken- van der Giessen: Tel: 0416-544 330 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een abonnement op de digitale voetius is ook mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met Joanneke Vreeken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit abonnement valt onder Stichting Hervormd Kerkblad Voetius.

Collectemunten

In onze gemeente kunt u uw giften doen met behulp van collectemunten. Bij aankoop krijgt u een kwitantie, die u nodig heeft voor uw belastingaangifte. Dit levert u in de meeste gevallen een belastingvoordeel op, wat u dan weer ten goede van de kerk kunt laten komen. Elke laatste vrijdag van de maand kunt u collectemunten kopen. In 'De Wijngaard' van 19.00 tot 19.30 uur.

Betaling van collectemunten kan cash en per bank: overmaken op NL07 RABO 0334 2157 57

Kinderoppas

Voor inlichtingen of vragen met betrekking tot het kinderoppas kun je contact opnemen met Ina de Rooij, Tel.: 0416-272 250 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.