Hervormde Gemeente ’s Grevelduin en Vrijhoeve-Capelle

Belangrijk nieuws 3

Voor de morgendienst:

-          In de even weeknummers (zondag 11 oktober is week 42 dus even), kunnen in de morgendienst de kerkgangers naar de kerk komen wiens achternaam begint met de letters A tot en met M, dit is groep 1.

-          In de oneven weeknummers (zondag 18 oktober is week 43 dus oneven), kunnen in de morgendienst de kerkgangers naar de kerk komen wiens achternaam begint met de letters N tot en met Z, dit is groep 2.

-          Met achternaam bedoelen we dat een persoon die “van de Boom” heet valt onder groep 1, iemand die “van der Schans” heet valt onder groep 2.

Voor de avonddienst:

-          Hier zijn alle kerkgangers welkom en is de groepsverdeling dus niet van toepassing.

We gaan ervan uit dat u als kerkganger begrip heeft voor onze oplossing. Elke oplossing heeft zijn voor- en nadelen. Toch hopen we op deze wijze zoveel mogelijk doorgang te kunnen bieden aan de kerkdiensten met kerkgangers.

De coronaregels kunnen snel veranderen. Mochten er vragen zijn over de actuele situatie, neem dan gerust contact op met één van de kerkenraadsleden.