Hervormde Gemeente ’s Grevelduin en Vrijhoeve-Capelle

Vrouwenkring DORCAS

                                                                   Logo Dorcas Capelle NW laatste versie

De vrouwenkring Dorcas komt iedere 14 dagen bijeen op donderdagavond in het kerkelijk centrum de Wijngaard. Aanvang 19.30 uur.

Met elkaar wordt er gesproken over verschillende Bijbelgedeelten. Gewerkt wordt uit het Bijbelstudienummer bij het magazine Vrouw tot Vrouw. Dit seizoen gaan de Bijbelstudies over 'Openbaring'. Deze Bijbelstudies worden verzorgd door ds. M.K. de Wilde.

Bezig zijn met Gods Woord is heel belangrijk, vooral in deze tijd. Onze wens en bede is, dat de Heere er Zijn zegen aan zal verbinden.

We hopen dat jullie trouw de verenigingsavonden zullen bezoeken. Ook dit seizoen willen we de avonden op verschillende manieren invulling geven, bijvoobeeld met een workshop.

De kring komt gedurende het gehele jaar bijeen, met uitzondering van de zomermaanden.

De eerste (gezamenlijke) bijeenkomst is D.V. donderdag 14 september 2023 om 19.30 uur in de Wijngaard!

Nieuwe leden van harte welkom!!

Bestuur: 

1e presidente :  Wilma Verhagen-van der Wind
2e presidente :  Janny Mans-Kiezebrink
secretaresse :  Riekie Versteeg-Kleinloog
penningmeesteresse :  Joanneke Vreeken-van der Giessen
algemeen adjunct :  Hannie Bouman-Verhagen

 

Contactpersoon: Riekie Versteeg-Kleinloog (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-1606 6309) 

Onze vrouwenkring is aangesloten bij Vrouw tot Vrouw (Hevormde Vrouwenbond). Zie voor meer informatie over de organisatie ‘Vrouw tot Vrouw’ de website www.vrouwtotvrouw.nl 

      VV 2022.website