Hervormde Gemeente ’s Grevelduin en Vrijhoeve-Capelle

Praktische zaken

Kerkblad 'Voetius'

Kerkblad 'Voetius' is een uitgave van de Hervormde Gemeenten in de classis Heusden, waaronder ook onze gemeente valt. Hierin kunt u het laatste Kerknieuws lezen. Wilt u meeleven met de gemeente, dan is dit het kerkblad dat voor gemeenteleden onmisbaar is. Voor opgave of voor iedere mutatie voor de papieren versie kunt u contact opnemen met:

  • Joanneke Vreeken- van der Giessen: Tel: 0416-544 330 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Een abonnement op de digitale voetius is ook mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met Joanneke Vreeken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit abonnement valt onder Stichting Hervormd Kerkblad Voetius. 

Collectemunten

In onze gemeente kunt u uw giften doen met behulp van collectemunten. Bij aankoop krijgt u een kwitantie, die u nodig heeft voor uw belastingaangifte. Dit levert u in de meeste gevallen een belastingvoordeel op, wat u dan weer ten goede van de kerk kunt laten komen. Elke laatste vrijdag van de maand kunt u collectemunten kopen. In 'De Wijngaard' van 19.00 tot 19.30 uur.

Betaling van collectemunten kan cash en per bank: overmaken op NL07 RABO 0334 2157 57

================================================================================

NB1 Verkoop in de Wijngaard is momenteel niet mogelijk. Wanneer u collectemunten nodig heeft, kunt u contact opnemen met W. Nieuwkoop, tel.: 0416-275 101

NB2 Vanaf 2021 zijn giften in contanten niet langer fiscaal aftrekbaar. Betaal uw collectemunten per bank als u nog recht op aftrek wil hebben. 

================================================================================

Kinderoppas

Voor inlichtingen of vragen met betrekking tot het kinderoppas kun je contact opnemen met Ina de Rooij, Tel.: 0416-272 250 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.